Dijital İnsan Kaynakları ve İşveren Markası

Dr. Umut KÖKSAL- UK Danışmanlık Kurucusu

Aslan Onur NACAK – LC Waikiki CEO Yardımcısı

Programın Amacı:

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi olarak yaşanan değişim sürecinde iş dünyasını geleceğe hazırlamak amacıyla "iş hayatına adaptasyon, yeni nesil iş süreçleri, Dijitalleşme, Kurumsallaşma, İnsan Kaynakları uygulamaları, yeni fırsatlar, e ticaret, güncel sosyal güvenlik uygulamaları ve teşvik sistemi" gibi konularda farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.

Seminer Programının İçeriği:

• 2023 Yılı ve sonrasında İnsan Kaynaklarının Departmanının Gelişim Süreci ve Dijitalleşmesi
  • Şirketler ve İnsan Kaynakları Departmanları için “Dijital Olgunluk Analizi” örnek raporu
  • İşveren Markası Oluşturmak ve İnsan Kaynakları Departmanının Rolü
  • Kurumsal çerçevede İnsan Kaynakları Temini ve Çalışan Bağlılığı
  • Soru ve Cevap

Etkinliğin Yöntemi:

Etkinlik Başvuruları online olarak alınacak olup, seminer programı zoom üzerinden çevrimiçi olarak düzenlenecektir.

Detaylı Bilgi:
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Şube Müdürlüğü

0324 533 32 80

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında hazırlanan , MBB KVKK Açık Rıza Beyanı , MBB KVKK Aydınlatma Metni