21.yy İş Dünyası Trendleri Seminer Programı

• Tarihi ve Saati: 13 Aralık 2022 -14.00
  • Yer: Akdeniz İhracatçılar Birliği Genel Sekreterliği (AKİB) Seminer Salonu

Etkinliğin Amacı:

Yapay Zekâ, otomasyon, dijital teknolojiler; sosyal hayatı olduğu kadar çalışma hayatını da derinden etkiliyor. İşlerin tanımı, içerikleri, yapılış şekilleri ve İş dünyasının adaylardan bekledikleri yetkinlik setleri hızla değişirken işgücü dünyası değişim sürecinde geleceği yakalamaya çalışıyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürlüğünün koordinasyonunda kurumlar arası işbirliğine dayalı olarak 13 Aralık 2022 tarihinde Akdeniz İhracatçı Birlikleri seminer salonunda “21.yy İş Dünyası Trendleri” konulu seminer programı planlanmıştır.

Program:

Moderatör:

Serkan ÖZADA- Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü

Davetli Konuşmacılar:

14.00-14.30

Pandemi Sonrası İş Dünyasu

Prof. Dr. Hüseyin M. YÜCEOL – Mersin Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi

14.30-15.00

İş Hayatında Kuşak Yönetimi

Dr. Cengiz TAVUKÇUOĞLU – Kurumsal Yönetim Danışmanı

15.00 15.30

İstihdamda 21. yy Yetkinlikleri